Hai la munca 12


Panica ! In curand daca se mentine trendu' asta de concedieri o sa imi dea si mie faliment acest serial...:) Nu e de glumit nebunule. Pey deschid wall-street.ro ( mai arunca dreacu un ochi si tu mai lasa mizeriile de femina.ro si cancan.ro): zici ca e pagina cu decese (sun mycrosystem pune pe liber 1300 oameni pa liber, RBS da afara 750 sclavi, Caterpillar 20000 oameni ohooo, o companie de telecom din SUA concediaza 8500 de robotei... taticu cifre nu gluma...)

Unde mai mergem la munca?! Ce fac cu serialu'?Va trebui sa ma auto-disponibilizez..sa gasesc un alt serial 'Cum ramai angajat' ! Totusi Bestjobs.ro de ce nu da faliment ?! Cine dracu mai angajeaza? Vad ca toate joburile dispo , si va dati seama pa toata tara asta, sunt abea vreo 7184.

{out of record : aud la stiri ca unii s-au omorat , s-au imbulzit pe neste cotlete la juma' de pret , foameee mare, nu e da bine}


Tre' sa ne adaptam si la mizeriile astea (conspirative sau nu ). Darwin a ziso si el : “Nu supravieţuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai uşor adaptabile.”

Cele 3 'ponturi ':

1Arhivar-legatorese-ambalatori - bah e tare ! au astia un slogan ceva de speriat :noi va gasim actele si in carul cu fan...la nevoie arhiveaza si fanul! bine bah mai lung nu gaseai slogan ? gaseste-mi si mie niste bani

2.Acvaristica - uite domne pentru cei pasionati se poti specializa in acest domeniu ! bravoo bey! tre' sa fie muncitor si .. restu la interviu .

3. - lipsa - ca doar e criza !!...Succes !


sursa poza: de pe net

1 Tu ce crezi?:

BĂNĂŢEANU spunea...

pai suntem in plina criza, nu?