Hai la munca 8


Criza aceasta apocalipsa mondiala, acest efect al poruncii sa nu iti faci credit neacoperit, acest nou joc global Domino face ravagii si in Romania, cel putin la nivel declarativ si al supozitiilor.

La dracu, americanii sufera si noi romanii sa o ardem in petreceri, voie buna si profitabilitate maxima?! Trebuie sa fim solidari cu trendul si sa suferim si noi chiar daca asta ar insemna sa fim ipohondri.

Lume, Romania e afectata de criza, niste fonduri ceva?, SUA da si tu ceva ..

Angajatorii romani sunt cei mai afectati de criza. Au cel mai bun prilej sa reduca costuri, sa taie salarii, sa dea afara invocand pretextul criza. Cum ramane cu gestionarea talentului in organizatie, dezvoltarea abilitatilor de conducere si perfectionarea continua a angajatilor? Aiurea, e criza !

Oricum un lucru e clar : Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall. Confucius.

Cele 3 'ponturi ':

1.Buldozerist - Spirit creativ, competente MS office, proactiv (site joke! n.r. gluma de santier, fi v-ar franceza de ras) . Manevrabilitate si dexteritate maxima, spirit distructiv, posibilitate promovare basculangiu.

2.Figurante de sala, bar drink
- meserie pentru aspirantele la o cariera in teatru, actrite si/sau vedete de televiziune, conditie obligatorie facut stagiu in strainatate figuratie in discoteci. Trebuie sa incepi de jos, jos de tot si pe spate. Seriozitate.

3.Bagajist
- atentie distributiva ca cerinta ! Adica tu hamal, incarcat cu bagaje sa fii atent pe unde calci. Posibilitate promovare liftier, trai taticu' atunci.


sursa poza: de pe net