Nebunia zilei

Madonna aceasta Loredana Groza a Americii a stipulat printr-un contract conjugat intre ea si Guy Ritchie :

sa nu tipe si sa isi aloce timp special pentru relatiile sexuale.


De aici deducem ca Gay, pardon Guy satul de dat cu aspiratorul, spalat rufe si calcat tzoale de scena ale nevestei a ridicat vocea catre Madonna replicandu-i ca in niciun caz nu ii mai si aduce berea din frigider !!! Cat despre partea sexuala, Gay pardon Guy nu a mai suportat fondul muzical "Like a virgin " si repetarea obsesiva a refrenului Give it 2 me !

Conform unor surse de neincredere, am aflat ca si Elan Schwartzenberg ii impusese Miaelei Radulescu un contract conjugal ce stipula :

art 2 alin 2 - Nevasta-mii nu ii este permis sa pozeze semi-obscen in chilotei rosii dat fiind varsta deja inaintata si eventuala periclitare a imaginii mele de business !
art 3 alin 3 - Nevasta-mii nu ii este permis sa regizeze niciun act sexual conjugat, sa mimeze orgasmul sau sa ceara aplauze dupa fiecare partida ca in Duminica in familie.

1 Tu ce crezi?:

Anonim spunea...

[url=http://mmuggbootssale.co.uk/]ugg[/url] gliyl [url=http://moncleruko.co.uk/]moncler jacket[/url] newvt [url=http://thomassaboc.co.uk/]thomas sabo uk[/url] svyni [url=http://jkpoloralphlauren.co.uk/]ralph lauren polo[/url] pswrb