Hai la munca 10


Criza. Ultima frontiera. Planuri peste planuri, strategii, toata floarea cea vestita a intregului picior de plai sta pe coate si screme idei de a diminua eventuale efecte ale iminentei crize.

Tot romanul vrea sa economiseasca (vai ce am dat-o pe asta) dar dupa ce cheltuie tot prin pelerinajele la sfantul hipermarket, sa pipaie moastele de pe rafturi, sa isi mareasca numarul sau diagonala plasmelor (ca deh vine revelionu' si vrea romanu' sa vada manelistii HD), sa isi ia niste boarfe de la mall si multe cadouri de valoare. Si politicienii economisesc banii nostri (cam 160 mil ron ) pentru a spori banii lor.

In rest, momentan s-a sistat productia de logan (ce vor face meltenii doritori de limuzina neaosa, de unde isi mai iau bolizii ?!), agricultura oricum era la pamant, industria?! (care industrie ? producem noi ceva, hai ca am ras )

Va spun eu ce va fi cel mai valoros : capitalul intelectual. Investeste in el. Valorifica-l, mentine-l activ si la un nivel inalt si vei avea doar de castigat. Exploateaza-l la maxim si va deveni o proprietate pentru care altii vor da miliarde. Garantat.

Cele 3 'ponturi ':

1.Sansa unica-Job stabil in perioada de criza- garantat de dna Ma-ta,sa inteleg?! Stii tu cumva cat dureaza criza ? Oare esti putin disperat ca nu gasesti niste sclavi la casca ? Ma bucur si incurajez ca tinerii (stiu ca sunt unii cu adevarate nevoi si sunt obligati sa presteze o asemenea munca) sa isi mentina un high-profile si sa nu se subevalueze/subestimeze. Jecmaniti-i !!!

2.Jonctor- Poftim ? Se da un indiciu, unul singur -experienta in sudura fibra optica- bah esti nebun?! fibra optica se sudeaza?! frate, am trait degeaba. Pey io stiam ca fibra optica e aia din plastic care are ce-i drept ceva firisoare de cupru dar inseamna ca sudezi la microscop. Tare mah, baeti. Ati reusit. M-ati uimit !

3.Broker piata de capital - stiu ce o sa ziceti. esti nebun !Ce cauta munca asta in serialu' asta demential.Hai ca va stiu. Va vad nelinistiti. Bey taticu' in vremurile astea crizate brokeru' sta si o arde toata ziua, oricum totu' se prabuseste, brokeru' acu' e angrenat in campionate de solitaire cu cei de la BVB, brokeru' acu' are spor de stress sa nu cumva sa ii dauneze excell-urile alea cu grafice prabusite, brokeru' acu' e ca in vacanta ....Succes !



sursa poza: de pe net

2 Tu ce crezi?:

BĂNĂŢEANU spunea...

ce munca, ca e criza

IgorCreation spunea...

@bana - sa stam degeaba?!