Hai la munca 7


Mai nou romanul are o noua obsesie : organizatul de targuri. Nu auziti mereu : va asteptam la targul de turism, la targul imobiliar, targul de nunti, targul de carnati, targul de briceaguri, targul de carmol si nu in ultimul rand targul de joburi ( de munca).

Pey nu e normal dupa balciul de zi cu zi sa iti doresti sa mergi la targ?! Astfel romanul isi satisface alta pofta nebuna : cascatul ochilor. In proba de cascat ochi am fi campioni imbatabili.

La targul de joburi vin ca si proprietarii de sclavi , angajatorii sa caute noi sclavi (resurse umane) pentru plantatiile pardon corporatii dar asta e un subiect extrem de vast si delicat pe care il expune cu mare patos lopata.

Oscar Wilde intr-un acces de sictir sau de sinceritate afirma : "Munca este refugiul oamenilor care nu au ceva mai bun de făcut". Intelegeti ce credeti.

Cele 3 'ponturi' :

1.Profesor sah - mi s-a parut ingenios. Nu stiu sah!
Ar trebui ?E chiar considerat un sport , sah viteza:) gluma hoo .Un sport al mintii. Mat.

2.Pompagiu - nu e locuitor al Pompei-ului, e lucrator la pompa. dai la pompa.

3.Dulgher-translator - preferata mea de azi. pur si simplu m-a uluit, citez :"
Translator cu posibilitatea de a lucra pe santier ca dulgher." Ca sa inteleg, adica esti translator oficial (germana cer) si astia iti ofera sansa (unica in viata poate) sa activezi pe santier ca Dulgher .Dulgher inseamna manager in germana?!!!


sursa poza: de pe net

4 Tu ce crezi?:

Anonim spunea...

Mare om Oscar Wilde... a avut un moment de geniu cand a zis asta.. imi place de el..
:)

Anonim spunea...

Cand vei gasi job-ul in care cerinta unica va fi "Cunoasterea limbii latine la nivel avansat" te rog anunta-ma.. Abia astept momentul. Chiar nu exista un astfel de job in care latina sa fie un MUST HAVE !? Ce dracu ?

IgorCreation spunea...

Pey sigur exista ! arheologi, ceva de genu'.

Sfanta Lopata spunea...

baaa !!! latina e limba de viitor :D
Oscar Wilde asta ce meseria a avut ?
Daca gasiti la vreun moment dat posturi de franar, desfranar , bolobocar, contrar sau PBFS-ist ( ca tot veni vorba pe aici - cunoscatorii stie ).
Cat despre corporatii - caderi libere si dureroase