Cum sa faci bani multi


Societatea umana este in era mercantila si hiper-consumerista.
Eu nu cred sa existe vreun om care sa nu alerge dupa bani, dupa bani mai multi. Vrea bani multi ca sa ajunga in varful piramidei lui Maslow: nevoia de auto-implinire. Astfel, omul porneste la vanatoare de bani, intocmai ca omul primitiv care cauta sa isi satisfaca nevoile fiziologice, baza piramidei.

In aceasta vanatoare, omul devine intocmai ca un animal social ce se foloseste de toate tertipurile sa calce in picioare, sa devanseze, sa lase in umbra, alti vanatori ce alearga dupa prada financiara.

Exista, bineinteles, mai multe tipuri de vanatori : pasivi (angajati, pensionari,), activi (antreprenori, hoti, politicieni, etc), hiperactivi (magnati, ministrii, functii inalte institutii si organizatii).

Vanatoare este continua si va deveni din ce in ce mai sangeroasa. Omul se indreapta catre extinctie si se va naste un alt om...

Update : Fond muzical :Goana dupa iluzii ..

1 Tu ce crezi?:

Gabriel Leonard spunea...

Si mie imi plac Parazitii, spun lucrurilor pe nume.Apropo,daca te intereseaza un link/banner exchange ma poti contacta la mine pe blog printr-un comentariu sa la IM: nykleo .Ne mai citim!