Hai la munca 4


Cunoasteti desigur seria de articole sau de carti cu titlul "10 pasi pentru succesul in cariera" Cum sa devii un manager de succes ", Ocolul corporatiilor in 80 de zile ", asa si ? care e faza ?! pey tocmai ca nu e niciuna, sunt degeaba ! Sfaturi (mai mult pareri personale) da oricine. Tu esti singurul care poti decide catre ce vrei sa te indrepti, tu esti singurul care poti sa iti impui obiective.

Herbert von Karajan (google-it) zicea o vorba memorabila si demna de sfat : "Cine-si implineste toate obiectivele inseamna ca si le-a asezat prea jos"

Vorba lunga e..sport national.
Nu-i asa ca sunteti nerabdatori, ce surprize ne-a mai pregatit piata muncii din Romania ? Sa purcedem :

1.FSD Assistant - Am inteles ca e ceva cu asistent, dar la ce o fi ? Vreu partid nou mi-am zis dar nu, din descriere e vorba de ceva financiar, F-financiar S- servicii?, D-distrusi mah asta sunteti ! Puneti si voi o denumire de serviciu pe care sa o descifreze omu' doritor de aplicatie !

2.URGENT!!!Ambalator - E titlu asta ceva de balamuc ! Dupa cum e postat, atat de disperat, parca ar fi gata sa ofere mia de euro pe loc fratzica, fara interviu !Aici e simplu, bagi la ambalare, ce o fi asa de greu iti zici in sinea ta dar hopa ti o da pe asta :"Cunostinte de operare PC"! Ba da-te-n programare, esti nesimtit ?! Poate ai noroc si ai ars-o cu vreun 486 la /septic/pardon, solitaire dar paradoxu' continua : locu' de munca e stabil dar contractu' de munca e pe determinata. Bravo baeti !

3.Mega Job la Mega Image ! - Pare mai mult o campanie de imagine decat o oferta de slujba. Dam click ametiti de titlu' , emotia ne cuprinde si stupoare dam de un citat luat parca din Biblie : "Munca te scapa de 3 rele : de urat, de vicii si de neavere". Hai sictir, ar zice un german ! Nici urma de oferta, un slogan gretzos "la noi se lucreaza de placere", cum sa aplic asa de-a orbu', la ruleta ce-o nimeri, hai ca ati fost simpatici..

sursa poza :de pe net

2 Tu ce crezi?:

Anonim spunea...

Mereu ma intriga cum unii pot face bani buni scriind despre lucruri mai mult decat evidente...

IgorCreation spunea...

cum adica Paula ?