Lasa ca te caut eu


Primesc un pont pe casuta postala electronica (email mah nu te mai stramba:) cum ca ma cauta companiile mai ceva ca Diaconescu pe Elodia. Sincer, chiar simteam in ceafa cum toate corporatiile alergau dupa mine cu zeci de avantaje, laptop, masini, excursii in strainatate, iar tot ce trebuia sa fac nici nu mi-a trecut prin cap.

10000 de companii ma cautau mai ceva ca pe Osama, oameni buni va dati seama cate salarii de jde mii de euro am pierdut?! Posibil sa ma fi cautat Steve Ballmer? Posibil. Posibil sa ma fi cautat Sergey Brin?Posibil. Posibil sa ma fi cautat Steve Jobs?! Posibil.

Sa revenim, stiti ce trebuia sa fac si sa devin vreun favorit la preselectia pentru serviciu de aur, pentru suprema angajare?! Mdea- o amarata de actualizare a desfasuratorului vietii (CV pe latina, hai ca stiti).

La final, Bestjobs ne da un sfat de optimizare a CV-ului, un fel de SEO pe google, "actualizeaza-l mereu cu noi aptitudini si cuvinte cheie relevante". Ce invatam de aici ? Stim sa alegem pepeni zaharosi? Da- aptitudine noua. Stim cum sa depasim coloana de masini la semafor? Da-aptitudine noua. Cuvinte cheie : Yala, clanta, lacat etc