Hai la munca 3


Ati observat ca toata lumea spune : sunt la job ! ma duc la job ! caut job ! Serviciu ce are ? Te injosesti ? putin probabil dar asa e cool, corporatist, la moda, s-o arzi bine, sa fii pe trend, sa te dai rotund cu termeni gen meeting, sunt la un training (formare ?!), shift, business.

Sunt plini de aere cu titluri pompoase gen Junior Brand Manager (cand tu de fapt nu faci distinctia dintre pozitionare si piata, cei 4P sunt la tine Plictiseala, Penibil, Prostie, Pericol), se dau in hatchbackuri in rate, au smartphone si folosesc Pen-ul sa scrie sms, stiti voi restul

Sa vedem ce ne ofera astrele azi, ordinea este aleatorie :

Facturista - exact, nu fripturista, taie facturi banuiesc sau le bate la masina. Se cere facultate si angajament (Disponibilitatea de a lucra în firmă, după absolvirea perioadei de probă, minim 3 ani).

Macelar/Mezelar/Preparator carne- dar ce are?! de ce strambi din nas, nu este tot munca? Face cum vrei dar sa stii ca baietii ofereau "Posibilitatea de a avansa in cariera intr-o companie multinationala in plina ascensiune". Totusi ca ce te promoveaza Macelar Sef ( gen tu zici, bah taie asa pe muschi, Trainer (formator) Macelar...

Manager of GoCongo Foundation - Serviciu international, sansa de a vedea lumea civilizata (sic), de nu trebui sa te mai duci la zoo sa vezi lei sau elefanti. Exotic, aventura ca doar te ai saturat de atata plictiseala din biroul din Victoriei.


Site surpriza

sursa poza :de pe net