Televiziunea trece la monarhie


Comunitatea de tigani, atat de hulita datorita rautatilor si infractiunilor ce le provoaca pe taramul Romaniei si nu numai, ajunsa celebra din reportajele in cadrul stirilor ProTV , Politia in actiune, a trecut printr-un proces de re-branding catre o lume ezoterica, colorata, pasionala a satrei contemporane.

Ochii mai deunazi inversunati catre rromii ce patau imaginea tarii au devenit calzi , stralucitori si umezi urmarind cu sufletul la gura (wood language) "Inima de tigan" si mai nou continuarea monarhica "Regina". Telenovela romaneasca se reinventeaza catre tiganovela.

Ghiciti care o fi motivul acestui succes ? E bine stiut ca femeile in Romania depasesc numarul barbatilor dar se pare ca majoritatea lor sunt cu studii medii cel mult si deliciul lor e sa il soarba din ochi pe Cabral si sa traiasca sub emotia satrei artistice. Un alt motiv sa fie masinaria de evenimente a Pro-ului care este atat de bine organizata incat sa provoace adevarate hipnotizari in masa cu productiile sale? Au experti in mesaje subliminale.. nu stiu . Totusi, romanul din poporul suculent si plin de mandrie a devenit unul siropos si fad.

Bineinteles ca Regina, momentan lidera pe ora ei de emisie isi va impune dominatia pe segmentul sau orar si va naste isterii nebanuite, ca asa-i in Romania. Tiganovelile sunt la rang de distractie suprema a unora , din pacate a majoritatii punct

© poza transilvaniaexpres.ro

3 Tu ce crezi?:

BĂNĂŢEANU spunea...

poate asa or sa fie ocupati smanglitorii.

cabral.ro spunea...

Stiu, asa e mult mai usor de ingurgitat succesul unui asemenea tip de proiect, explicandu-l prin hipnoze de masa si prin segregarea targetului in functie de etnie, educatie, locul de bastina si tot asa.

Din pacate insa, daca ai vedea graficele de audienta ai fi bulversat de nivelul de studii, starea materiala si locatia celor care urmaresc proiectul asta.

Bine, nu sar eu sa apar proiectul, e mare si se apara singur, doar incercam sa-ti spun ca expose-ul se bazeaza in parte pe informatii usor eronate.

Zi buna!

IgorCreation spunea...

Ca analiza am avut prima editie de Regina si a relevat ca afinitate maxim studii medii.
Din pacate nu ma bulverseaza ca nivelul de studii, din contra la Regina a trecut la primare , venituri mici, medii , someri, pensionari si nici ca Oltenia Muntenia, Banat si din pacate Bucuresti sunt innebunite dupa tiganovela.

Nu vreau sa induc lumea in eroare ci din contra sa traduc comunicatele de PR si emisarii lor.

O viata minunata Cabral !