LG's PRADA rivalizeaza Apple iPhone

Conform Taipei Times, LG Electronics va lansa incepand din februarie 2007 mobilul Prada ce va costa aproximativ 780 $, pe cand Iphone va fi disponibil din iunie 2007 si va costa 599 $.

Noul telefon mobil LG KE850 PRADA va fi asemanator cu Iphone de la Apple prin „buttonless touch-screen” si va fi produs in parteneriat cu brandul de moda italian Prada. Va fi scos la vanzare cel mai tarziu in februarie in magazinele dealer si reprezentante Prada dinAnglia, Franta, Germania si Italia si va avea un pret de inceput de 600 euros(780 $) .

Modelul LG va avea tot 8 Gigabiti de memorie interna, camera video de 2 mega pixeli ca si Iphone. De asemenea mobilul Hi-tech LG va fi de 12 mm grosime doar cu 0.4 mm mai mult decat rivalul Iphone.

Tinandu-se cont de data lansarii, abia in iunie, reprezentantii Iphone Apple, vor desfasura un studiu de piata cu privire la reducerea costului de retail al mobilului lor pentru a avea astfel un avantaj competional fata de concurenta.

Ramane de vazut daca ne vom permite sa vorbim de la Prada sau sa trecem la Apple.

2 Tu ce crezi?:

BĂNĂŢEANU spunea...

Intrebare intrebatoare. Chiar, ne luam LG sau iPhone? Eu raman la Samsung pana la sfarsitul anului, cand poate voi trece pe unul compatibil 3G si mai prietenos si cu capacitati sporite de mail, internet, video streaming, poate si messenger.

Oricum sunt imediat atras de high tech, noutati, mobile si ma uit si citesc chiar daca in viitorul apropiat nu o sa cumpar ceva din ce apare nou. Si Motorola va lansa niste telefoane mai elegante si chiar si Samsung. Astept cu nerabdare tot ce va sa vina.

BĂNĂŢEANU spunea...

Si am uitat. Am vazut pe manafu ca cica si google ar lansa un telefon