Hai la munca 5


E luni si daca facem un mini-sondaj cred ca vreo 80% din posesorii de serviciu sunt plini de evlaviosul sictir, sfanta lene si cuviosul plictis. Ce e de facut ?

Shakespeare, relata la vreo televiziune medievala sau vreun tabloid : "Munca pe care o infaptuim cu placere (si din vocatie, as adauga eu) ne usureaza de povara ei, ne vindeca de truda ei".

Adevarat! Dar cati dintre noi presteaza la serviciu din placere? Aud?

Sa revenim la universul muncitoresc mioritic :

1.Taietor ghilotina-Tipografie- descrierea postului- - operatiuni de taiere cu ghilotina, normal. Nu va aruncati mai sadicilor ca va trebuie experienta cel putin de 2 ani. Ce pe val era jobul asta prin Franta medievala ...

2.All kind of jobs - Uite mah, de munca pentru toti ! Toata gama, fiecare stie sa faca ceva ce naiba. Banu' e tentant, 1000 euro, mai lipsea un "rog seriozitate " la final.

3.Sofer de tir sex feminin- cu asta am lamurit ca nu exista nicio discriminare pe piata muncii.Pentru doamnele/domnisoarele ce manuiesc tirul au sansa sa castige 1700 euro minim. Proba practica banuiesc, asa ca fiti pregatite ca or sa va bage la garare si parcare laterala.

sursa poza: de pe net

1 Tu ce crezi?:

Anonim spunea...

E cam ciudat ca specifica sexul la jobul pentru sofer de tir. Eu tocmai de asta n-as aplica. :P Ah...nu ca as stii sa conduc un tir. :)