Catalog Ikea


Cel mai mare retailer mondial de mobila va lansa o campanie de promovare, dezvoltata prin distribuirea a 850.000 de cataloage in Bucuresti si in imprejurimi, dar si in Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Urziceni si pe DN1 pana la Comarnic.

Catalogul are aproximativ 300 de pagini, prezinta cele mai importante 3.000 de produse din gama de 7000 de articole care vor fi disponibile in magazin si va fi distribuit gratuit, direct la usa locuintei.
IKEA a angajat o firma de distributie specializata, Cash Group, care se va ocupa de oferirea acestora direct la usa locuintelor.


Pana va aparea catalogul Ikea Romania sa ne delectam si sa ne facem o parere cu catalogul Ikea din America :

Celebrate your every day life

4 Tu ce crezi?:

BĂNĂŢEANU spunea...

Vreau si eu catalogul. Vor veni si la noi in zona? Se mai stie ceva de data inaugurarii?

Anonim spunea...

abia astept deschiderea magazinului, pentru ca la nivel de productie erau de mult aici

"gigantii" locali, marile firme cu servicii de rahat, gen elvila, silvarom sau mobexpert o sa si-o ia urat de tot in mana

au dat faliment mari retaileri de mobila din anglia cand a intrat ikea pe piata lor, dar nesimtitii astia care isi trateaza toti clientii cu picioare si liveaza mobila cand vor ei, nu cand se inteleg cu clientul...

IgorCreation spunea...

Si eu vreau catalogul Ikea! cred ca o sa fie tras la xerox si dat pe bani ptr ca vad ca lumea de abia asteapta!! faliment are dreptate, comerciantii astia neaosi de la noi habar nu au sa isi trateze clientii si cand le pui intrebari, de altfel pertinente, iti raspund cu o greata..

inaugurarea magazinului Ikea va fi pe 21 martie situat in zona comerciala Baneasa.

apropos o sa se lanseze si site-ul Ikea.ro si sigur va fi disponibil acolo catalogul online

Anonim spunea...

oricum sigur nu se va merge pe prea multa creativitate (cel putin la inceput) in redactarea catalogului

lumea la noi nu e suficient de matura sa accepte "ciudatenii"