Adrevolution 2

A inceput BadRevolution asta cica e unul dintre cele mai de succes evenimente de publicitate pentru studenti.

Acesta iti va oferi:
- Sansa unei interactiuni cu publicitari de renume din tara noastra.
- Vei avea ocazia sa inveti tips&tricks-urile celor mai creative minti din Romania, secretele produselor, campaniilor si companiilor de succes.
- Sansa de a participa la Teach Me, workshop-urile in care vei lucra cu cei mai buni publicitari la teme precum: etapele crearii unei reclame, do-s and don`t-s in advertising, strategie versus creatie, rolul PR-ului intr-o campanie de publicitate!
- In cadrul Teach Me AdRevolution, vei putea participa la concursuri organizate de agentiile participante. Castigatorii vor fi premiati de catre agentia care a initiat concursul!

Cu alte cuvinte, AdRevolution e o sansa unica de a invata mai multe despre acest domeniu si de a te face remarcat in fata celor mai tari oameni de publicitate din Romania.
Sa va zic ce se intampla cu adevarat :
- Dupa ce completezi acel formular in care bineinteles fiecare eventual candidat da ce are mai bun si mai creativ din el si poate are norocul sa fie citit de cineva care are putin habar cu ce se mananca arta advertiser-ului (a vinde prin mintea consumatorului).
- Sa zicem ca ai trecut. Urmeaza un interviu cu unul sau 2 membri ai organizatiei asteia Advice Students in subsolul de la ASE. Repet, o camaruta mica mica de la subsol dai interviu dupa ce in prealabil astia intarzie vreo 20 minute ptr ca se pierd in detalii. Astia fiind "expertii"din subsol de la adrevolution ( se uita la tine, stiti voi cu dorinta sa analizeze expresiile fetei, comportamentul, cum comunici, deschis, spontan, bla bla). Va spun eu, degeaba, si Ogilvy daca vine si vorbeste in fata alora, pica ! De ce ? Ei au un mod de selectie ghidat si structurat dupa cum vad ei creativitatea si compatibilitatea unui om in advertising ! Degeaba explici tu noi concepte, nebunii, ca ei iti vor da 5 cuvinte sa faci o poveste cu ele ! Ce iese este decisiv !

- Evenimentul este de laudat si super initiativa dar ce te faci ca nu poti ajunge acolo din cauza bizonilor de la subsolul Ase-ului !

Cum era zicala aia : Pana jungi la Dumnezeu te mananca sfintii !

4 Tu ce crezi?:

BĂNĂŢEANU spunea...

Eu nu ma pricep la din astea, dar daca aplici si te cheama, multa bafta!

Unknown spunea...

Aveam intentia sa scriu si eu ceva despre asta, fiind unul dintre cei care au participat la interviu si in acelasi timp unul dintre cei care au fost anuntati azi, cu parere de rau, ca nu se numara printre cei 30 de norocosi...
Nu cred ca as putea s-o spun mai bine ca tine. Oricum mi-a placut de Dodo - dinozaurul cu buline si de caracatita cu 8 picioare (cine a fost acolo stie despre ce vorbesc).
Bafta celor admisi si mult noroc mie data viitoare!

Anonim spunea...

Voi sunteti niste frustrati pentru ca nu ati reusit sa ajungeti acolo. Bineinteles ca e usor sa criticati si sa va stoarceti cosurile de adolescenti infantili in public. Si asta v-o spune unul care a tinut o conferinta/seminar la editia de anul acesta. Bafta si mai multa minte in capusoarele alea.

IgorCreation spunea...

Ma faci sa rad draga conferentiar !Si nu cred ca suntem adolescenti infantili in niciun caz si sunt deschis la orice provocare intelectuala !

Ps : cat curaj iti trebuie sa te si semnezi ?