Nebunia zilei


Asta ar fi una din nebuniile ce domina stirile in mod obsesiv :Sa salvam industria auto autohtona. Sa punem taxa imensa pe masinile second-hand de afara devenite mai nou ca un fel de blestem/cancer ce a pus stapanire pe asa-zisa industrie autohtona de masini cu radacini istorice pe taramul transhumantei :DACIA.

Da, lucreaza enjpe mii de oameni acolo ..da' sefii is franceji si astia sunt mai grei de cap. Nu le au cu marketingu', cel putin cand vine vorba de fabuloasa Dacia cu superbele sale Logan si Sandero. Fie numele lor laudat !!!!Pey cum vine asta sa cumparam logane si sandero cat mai multe cand la pseudovehiculele astea nici macar pe prafu' asta NU e nicio urma de DISCOUNT-URI ( ai ABS gratuit unde la altele e chestie de standard bah, si vreo sase rate de leasing platite de ei si bagate banuiesc triplu in ratele urmatoare )la mioriticele produse. Hai sictir si ramai cu ele pe banda !! Bah fratica fa si tu o strategie de marketing adecvata timpului nostru (apropos suntem in 2009, an dificil dupa economistii mondiali, uita te si pe CNN, nu numa unde e sexy spermezeita, fernando lobotomie sau eleva pornache ) asta daca e vreunu' capabil pe acolo sa gandeasca asa ceva ! ha ha ha hai ca am ras

Dar sa vezi faza dreacu ca ma uit si la Renault pe site si ce imi vad ochii ?! Promotii bah , discount-uri sa simti gen Clio discount de pana la 20% si la Megane de pana la 25% din pretu' cu TVA. Bravo Bah !

Se intampla in Romania. Va dati seama ce va urma?!

1 Tu ce crezi?:

Flick spunea...

Eczact Igore...ai draq dobitoci retarzi cu ideile lor de kkt..