Hai la munca 11


Am cam lipsit din peisajul mediatic al blogului din pricina de... habar nu am, pur si simplu nu am mai avut starea de spirit necesara. Vad totusi ca am ajuns la episodul nr 11 al acestui serial de succes ( nu mai radeti bah invidiosilor, recunoasteti re-ti-ai dreacu de joviali) si am de gand sa insist.

Continua amenintarile cu criza asta nenorocita, de zici ca e ebola, virusu' ce va ataca munca si o va starpi din radacina. Pe strazi vor haitui numa' zombi someri, se vor arde toate companiile si fabricile , se vor otravi chiuvetele si rasa salariata se va retrage in munti pe acelasi DN1 supraaglomerat !

Nu exista Craciun si Revelion la romani ci o goana retarda dupa ghiftuire si exces de bautura.Tot mai multi sunt infectati controlat cu manelococ, o bacterie foarte patogena ce provoaca greata si stari vomitive.

Anul asta cica va fi teribil , groaznic foarte prost. Toata populatia va renunta probabil la salarii si isi vor ruga angajatorii sa nu ii dea afara pentru a trai siguranta unui job stabil. Cam asta s-ar dori. Sictir cu multa flegma, ardeati de nerabdare dupa o astfel de criza, deja va si vedeti cu biciu' in mana strigand la sclavi...

Warning : "Secretul unei vieţi pline e să trăieşti periculos." asta zicea Nietzsche ( a inventat tupeul declarand ca Dumnezeu a murit) si asta cred si eu acum cand vad atata nesimtire si prostie in jur, tre' sa fim periculosi, sa facem diferenta intotdeauna, sa ne decantam de gunoi.

Cele 3 'ponturi ':

1.Sef/a de magazin - pornim la drum cu cel mai ravnit post, cel de sef ( recunoaste bah neofitule). Acu' la inceput de an iti mai creste libidoul, mai dai si tu niste directive, te simti bine . Esti sef ce p**la mea !!!

2.1 post consilier S IA Serviciul Management Proiecte - Bahhh asta e doar unu din joburi, au dat iama astia de la primaria sect 2 cu anunturi. Ce s-o fi intamplat ?! E criza pe piata muncii dar la stat e penurie de angajati. Auzi si la ei , management de proiecte, bah sa mori tu ! Angajati mah cati mai multi ce dreacu ca ii tinem noi pe toti.

3. - lipsa - ca doar e criza !!...Succes !



sursa poza: de pe net

1 Tu ce crezi?:

BĂNĂŢEANU spunea...

bafta in noul an si criza placuta :)