S-a intamplat in Romania

Au fost 3 zile zile libere in weekend-ul trecut. Una pentru alegerea viitorului parlamentarilor (cei vesnici adormiti si atotvotatori de drepturi personale), una pentru ziua nationala si una degeaba.

Sa le luam pe rand? Haide : Sambata lejer, romanii relaxati, fara griji au facut ce au vrut.
Urmeaza duminca: asa putea zice un idem dar na unii (mai varstnici ca sa nu zic un termen gen pensionari nostalgici adepti PSD-isti, Iliescu te iubim) au si votat. Da, un procent de , zic cu aproximatie ca nici nu ma intereseaza de aproape 40% au votat. Au mers cocosati si au pus stampila pe moacele retarde ale candidatilor. Coruptii stau linistiti : au intrat iar in Parlament si isi pot vedea linistiti de mijmasiile lor. Ai dreacu fraeri ne-au votat iar bah , isi zic astia in barba, razand diabolic. Mi-e prea sila sa continui. Continuati voi daca vreti.

Luni : ziua nationala. moment solemn. Base vine cu limuzina si saluta garda. Garda saluta si ei ca deh e ordin ! Base se duce la oficiala si asteapta sa inceapa parada. Incepe parada : se prezinta cateva plutoane de militari scrobiti adusi in niste rate non-euro obosite, cateva masini de lupta lustruite (luate pe credit sunt absolut sigur credit ce il platim toti) si la final cativa cai naravasi. Asta e tot. Gloria eroilor nostri, jertfa lor pentru pamantul romanesc, lupta lor, curajul lor nemarginit a fost redus la 30 de minute de fofilare pe sub arcu' de triumf in fata celor mai mari corupti si parveniti ai Marii Romanii. E frumos dragii mei ? E corect ? E exact ce se intampla in Romania unde jmenu' e noua constitutie, maneaua nou imn de stat, scursurile sunt din nou in Parlament.

Doar 3 zile in Romania. Va dati seama ce va urma?!