Nebunia zilei

Mai exact ar fi idiotenia zilei.

Supranumita 'Mama Natura' ( de la posibilitatea de a alapta un intreg sat de africani, banuiesc ), cea care a luat preselectia pentru a aparea pe prima antena doar aratandu-si sanii, cea care banuiesc ca si pe cartea de vizita are doar o poza topless, cea care in CV are deasemenea trecute doar momentele de la TV in care isi arata sanii, ea insista sa faca emisiuni.

Traind in Romania, unde sanii te propulseaza catre statutul de vedeta, i se dau emisiuni. In mod senzational aflu ca tzatzoasa ia pastile pentru sex !! Cum dracu vine asta ? Sunt niste pastile sa aiba chef de sex ? Televiziunea creaza libidou scazut ?! Nu bah, autorul in aceasta propozitie a folosit o metafora consumerista (SEX SEX SEX cuvantul vinde) ca sa orbeasca ochiul excitat al cititorului de tabloid. Tztzoasa ia anticonceptionale (SENZATIONAL, INCREDIBIL) sa nu ii strice un eventual fiu/fiica a naturii forma CV-ului (sanii mah) si sa ii pericliteze cariera ei mamara.

Off cate sacrificii! Primeste premiul Igor pentru cea mai degeaba vedeta si cartea 'Originea speciilor de Charles Darwin.