Nebunia zilei


Romania e in febra Obama. Alegerile pentru presedintia SUA au innebunit presa din Romania. Primul presedinte de culoare. Barack Obama. Incep analizele : cum a cucerit Obama America ! Michelle Obama, prima doamna de culoare , criticata pentru tinuta. Fantastic !

Cotidianul titreaza "asasinarea lui Obama, cosmarul Secret Service."

Romanii sunt cei mai buni la facut scenarii.

Am citit ca si Basescu l-a felicitat pe Obama. Va dati seama? Obama este fericit, de fapt asta era dorinta lui absoluta : sa fie felicitat de insusi presedintele Basescu !

La alegerea lu' Bush tot asa tam-tam a fost ca nu prea imi amintesc. Oricum sunt sigur ca atunci cand Basescu a fost ales presedinte la noi la Romanica, CNN vuia de Breaking News, BBC nu mai contenea cu transmisiile in direct de la sediul de campanie.

Scrisoare lui Igor catre Obama : Yo, BO Congrats man ! You did it and now you can visit Romania (is a country in south-eastern Europe) and see that the "change" is a word for doing nothing !

2 Tu ce crezi?:

WebMonkey spunea...

Bunicul avea o vorbă: Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia! Iar când se enerva rău de tot mai adăuga: Câinele când nu are ce face se linge la ouă!

Aşa e şi cu românii, nu mai pot de Obama!

IgorCreation spunea...

Mare om bunicu' !