Lansare criza financiara


Momentul mult asteptat a sosit si in Romania.Reprezentanti ai tuturor institutiilor, companii private alaturi de alti invitati de onoare au asistat la taierea panglicii ( din hartie igienica in ton cu evenimentul) din fata Guvernului.

Cu aceasta ocazie s-au formulat si viitoarele afaceri de succes ce vor prospera pe timp de criza financiara tinandu-se cont de comportamentul romanilor in astfel de situatii :

Bauturile alcoolice - Romanul fie ca e la bucurie sau suparare trebuie sa isi manifeste veselia sau sa isi inece amarul.

Televiziunile - consumul tv va creste datorita cresterii numarului de someri. Emisiunile de asemenea se vor reprofila : Somez pentru tine ! Bomboana de pe coliva (pomeni adhoc in care romanii se vor delecta cu mancare moca prin tragere la sorti ), StarvingStar ( preselectii la cantinele de saraci unde se va canta de foame), Crizati in dragoste (Ernest va merge la sala nemaiavand bani de inchiriat bodygarzilor si de adesemenea personajele vor fi din prima tv, reducandu-se astfel bugetu' cu personajele fictive)

Creditele la banci - vor inflori. Romanu' fiind nevoit de fiecare data cand va isi va face cumparaturile la chiosc sa isi deschida un credit. Creditele pentru nevoi personale se vor specializa in Creditul pentru mezeluri, Creditul pentru fainoase, Creditul pentru ocazii speciale(zi de nastere, Craciun, Paste, Revelion)

Papetaria - O ramura adiacenta creditelor se va dezvolta si vanzarile de tip "pe caiet", ce vor genera un boom al vanzarilor de caiete.

etc