Hai la munca 9


Romanul este foarte sictirit...de munca. Ati observat cu totii proletariatul dimineatza cum li se citeste scarba de pe figuri dar cu toate astea ei sunt foarte grabiti...catre sictir.

Sa fie primii la sictir.

Au fetele incruntate si ingandurate si se indreapta spre portia de 8/9 ore de sictir. Ce bine la 17/18 scap, evadez , sunt din nou liber !!! Asta au in cap ! Recunoaste mah !

Eu recomand in pauza legala de 1 ora respectiv 30 minute dupa caz sa fie organizate sesiuni de entertainment (bancuri, ceva de descretit frunti (nu alcool!:) de starnit zambete, de injosit sefi, ceva mijto) . Nu?

William Faulkner ( nu e fotbalist) a zis ceva memorabil :"Este pacat ca singurul lucru pe care un om il poate face opt ore este sa munceasca. Nu poate sa manance opt ore; nu poate sa bea opt ore; nu poate sa faca dragoste opt ore . "

Cele 3 'ponturi ':

1.Cules capsuna in Marea Britanie salariu 5,74-9.30lire/ora Haygrove LTD- Hopa, ia stai , criza financiara a mutat culesul de capsune din Spania tocmai in .. UK. Tare rau ! Da, domne , uite cascavalu' e mentionat din titlu, sa stie nea' cat produce !Efect - ne paste iar exodu' de inteligenta catre Marea Britanie..

2.Personal Club -Roberto Cavalli-Dubai
- Pentru fitzosi exclusiv, talent taticu', tre' sa o arzi in gen Bambu, Fratzica pardon Fratelli. Fata si astia iti "da"
Uniforme si pantofi marca Roberto Cavalli. Originale fah de la taksu! Aoleo , tine'ma fah ca ma ia cu caldura mai rau ca coctailu'. Nu e bai , hai la munca in Dubai !!!

3.CIRCULATORIST & CANTUITOR / TAMPLAR - Baeti aici tre' arta ! Sa ai si tu ceva simt de sculptor dreacu' . Vazusem cantautor dar nu era bine , e ceva cu cantu , nici Kant ala, nu fotbalistu' , nebunu' ala cu critica.. Succes !



sursa poza: de pe net

2 Tu ce crezi?:

WebMonkey spunea...

Culesul de căpşuni în Anglia nu e un lucru nou, nepoata mea a terminat Bootehnia undeva pe la Agronomie şi a fost la cuzles de căpşuni în Anglia prin facultate! Cică şi acum mai se pleacă în Anglia că de aia e concurenţă la Agronomie!

Anonim spunea...

Mda... si eu cunosc o fata care a fost in Anglia la cules de capsuni si si-a facut carca praf, are 23 de ani dar sufera ca o baba...
In alta ordine de idei, de unde pot achizitiona acel cod al muncii? Pot face comenzi prin intermediul acestui blog?