PR

Comunicate, comunicate...am dat din greseala pe un articol PR din JN in care un reprezentant/a al departamentului PR s-a intrecut pe sine in lipsa de "profesionalism".Sa analizam textul patetic si penibil :

Emisiunile "Sinteza zilei" şi "În gura presei", transmise marţi seara de Antena 3, au devansat din punct de vedere al audieţei "Meciul serii" difuzat de Realitatea TV.

Aşa cum indică cifrele, pe intervalul orar 22:00-24:00, emisiunile "Sinteza zilei cu Mihai Gâdea şi Ion Cristoiu" şi "În gura presei cu Mircea Badea" au atras 256.000, respectiv148.000 de telespectatori. "Meciul serii" a strîns o medie de 104.000 de telespectatori.


1. 'audietei' -mancat o litera ( un comunicat trebuie sa fie intotdeauna perfect scris, verifica si tu inainte de a-l publica de eventuale greseli de typing)
2. ''Aşa cum indică cifrele' ( care cifre ? din excelul tau ? noi nu il vedem) sau te referi la urmatoarele. Ai putea sa dai detalii gen au fost la un moment dat 256.000 privitori , respectiv 148.000 sau cat a durat leadershipu pe intervalul orar mentionat ? O intrebare? ati fost lideri de audienta pe intervalul mentionat sau v-a devansat OTV? Pacat ca luptati in audienta doar cu Realitatea si nu va doriti mai mult...
3.'strins ' noua regula a DOOM e 'strans'' .

Domnilor /doamnelor responsabili/e de comunicari PR, dupa ureche asa nu tine in concurenta acerba de pe piata..

Actualizare : Se pare ca e vorba de acelasi Pr si in articolul acesta in care se foloseste Î in loc de Â.