2008

Un nou an a inceput ! Nimic special, succesiunea unor zile si gata, o luam de la capat cu lunile, zilele, sarbatorile dar mai ales cu evenimente noi ce ne vor fi favorabile sau dimpotriva. Un an nou in care va trebui sa ne reinventam, sa cream, sa duem la bun sfarsit.

Totusi am inceput anul cu un haos datorat unor conditii meteo obisnuite ptr sezonul in care ne aflam, IARNA.Panica, strazi troienite, teroarea alba(cum e place jurnalistilor sa exagereze,) infernul alb,etc etc. Lucrurile s-au mai linisiti ca si vremea dar atmosfera rece cva continua. Inca o data va amintesc ca e iarna. E hilar ( parca mai deunazi , stirile vuiau cu codul portocaliu al caldurii caniculare, sa stam la umbra, sa ne ferim de razele fierbinti ale soarelui) dar parca suntem o natie careia ii cam place sa exagereze ( vezi povestea drobului de sare , foarte autentica in cazurile astea) sa se vaite iar oamenii cu puterea sa fie la fel de INEFICIENTI, IMPOTENTI si PENIBILI.

E vremea sa fim constienti si sa deschidem bine ochii, sa incepem sa gandim , sa actionam, sa nu mai traim in indiferenta si sa gasim solutii. Noi suntem solutia. Noi cei care suntem bine informati, constienti, responsabili, inteligenti si competenti .

Succese !

3 Tu ce crezi?:

Anonim spunea...

http://www.zedge.net/videos/222/snow-blooper-video/

BĂNĂŢEANU spunea...

vant din pupa sau la pupa (niciodata nu am stiut :)

IgorCreation spunea...

Vant la pupa e !