Job de vara

Se cauta voluntari care sa pozeze nud pe un ghetar.

Greenpeace caută voluntari gata să pozeze nud pe un gheţar din Alpii elveţieni în cadrul unei acţiuni destinate să sensibilizeze publicul în legătură cu încălzirea climatică. Organizaţia ecologistă speră că voluntarii se vor prezenta în număr cât mai mare pentru a poza pentru americanul Spencer Tunick, celebru pentru că a fotografiat mulţimi goale în Mexic, Germania şi Spania. Acţiunea va simboliza „vulnerabilitatea gheţarilor şi fragilitatea corpului uman”, a explicat Greenpeace într-un comunicat.

Persoanele interesate pot să se înscrie pe site-ul www.greenpeace.ch/tunickglacier şi vor fi informate în legătură cu detaliile practice cu circa o săptămână înainte de şedinţa foto, prevăzută în cursul week-end-ului 18-19 august.

Conform astazi.ro

2 Tu ce crezi?:

knicksgrl0917 spunea...

hey! i'm going to cali this weekend and won't be back until september...here is the website i was talking about where i made extra summer cash. Later! the website is here

BANATEANU spunea...

Job de vara-spammer (apropo de comentariul dinainte). Cat despre post, e cam greu nud pe ghetar. De ce nu s-au gandit la Bucuresti ca tot e canicula?