EuroMall Pitesti


Da, sunt din Pitesti si azi am fost dupa o lunga perioada in orasul meu natal . A fost super ! Sentimentul revederii cu mama si cu tata de nedescris ..Deja imi e deja mare dor de ei ..in fine sa nu va plictisesc. Stiam ca s-a deschis EuroMall si eram foarte curios sa vad diferenta dintre el si cele 2 Bucurestene (Vitan si Plazza).

Senzatie, liniste, atmosfera placuta, nu foarte multa lume, foarte spatios (la fel de scump=) dar parca nu erau atatea magazine ca in celelalte 2 bucurestene. EEE deh e la inceput ! Mi-a placut , ce sa mai ! Pacat ca ar trebui sa isi deschida filiale acolo mai multe branduri ptr ca doritori sunt ...

Cine doreste sa vada un altfel de Mall e binevenit in Euro Mall Pitesti !:=)

Euromall Pitesti include o zona pentru cumparaturi de peste 100 de magazine si un supermarket cu o suprafata de peste 2.600 de metri patrati, restaurante si terase moderne, farmacie, Food Court, 6 sali de cinema cu peste 1.400 de locuri, zona de distractii si o parcare de peste 700 de locuri, cladirea avand o suprafata totala de 32.000 metri patrati si fiind construita pe 3 niveluri.

2 Tu ce crezi?:

BĂNĂŢEANU spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
BĂNĂŢEANU spunea...

Sa traiesti! In Bucuresti poti sa te pitesti, dar in Pitesti nu poti sa te Bucuresti. Ha, de cand vroiam sa zic asta. Bravo mai, are si Pitesti mall. Ai grija sa nu cheltui tot salariul acolo.