Outsourcing la extrem


"Outsource your life" ce ziceti de motto asta ?! Sunt multe persoane cu bani , sau chiar voi care sunteti foarte ocupati si unele treburi nu sufera amanare si trebuie rezolvate la un moment sau care va apasa. In Beverly hills ( orasulbogatilor) o firma si-a deschis un site prin care oamenii care vor sa gaseasca pe cineva sa le rezolve anumite treburi pot desemna o persoana sa se ocupe de task !

Parca este si la noi asa ceva gen sa iti faca piata sau sa plateasca facturi sau sa se ocupe de procurarea unor acte, hartogarii stat la coada deh ca in Romania :) Dar una serioasa ca sa poata cuprinde toata plaja de treburi ar fi o idee profitabila mai ales ca romanii sufera de lipsa de timp !

Do my stuff.com asta e site-din afara

Nu e tare ?

1 Tu ce crezi?:

BĂNĂŢEANU spunea...

Da, da, asa e. Eu fac deja lucrul asta. I-am outsousat tatalui meu plata ratelor, facturilor, samd, tot ce inseamna sa stai la cozi, abonamemt ratb, aproape orice. Il platesc bineintles. Pe bune, nu e gluma. Cand lucrezi de la 9 la 18, cand termini programul nu mai e nimic deschis. Ma intereseaza de asemenea daca stie cineva o firma din Romania care se ocupa cu asa ceva.