Nebunia zilei-legi ciudate

In singapore, conform menreport iata cum poti lua amenda :

  1. In cazul in care uiti sa tragi apa, esti pasibil de o amenda usturatoare. (Sunt curios cum fac asta… Te urmaresc dupa ce iesi de la baie?)

  2. Sexul oral este permis doar ca preludiu. Asa, 'sec', e ilegal. (Again, cum? Cred ca numai daca te denunta partenerul).

  3. Imbratisarile fara aprobare te pot arunca in inchisoare. Asa ca, in momentul in care e intalnesti cu cineva, nu uita sa-i ceri permisiunea.

  4. Fara fumat iarba. Se numeste consum de droguri. Si o sa mananci puscarie pe paine ani buni. (Legea asta e valabila si pe la noi… dar ce politist e nebun sa se aventureze prin Ferentari?).

  5. Fara 'remarci' adresate domnisoarelor. Fiecare cuvintel te va costa bani grei.

  6. Fara glume proaste. Daca te apuci sa tragi de pantalonii tovarasului cu scopul de a-l dezgoli, platesti. Nu conteaza ca el gusta gluma. Politistii din Singapore sunt lipsiti total de simtul umorului.

  7. Fara cadouri de genul revistelor Playboy. Se cheama ca esti in posesia materialelor pornografice. Daca le tii pentru tine, e ok. Daca le daruiesti, platesti.

  8. Nu ai voie sa folosesti contul altora de internet. Se cheama hackuit. Nu conteaza daca este al sotiei, amantei sau al fiicei. Chiar si cu aprobare, nu ai voie! Pentru o abatere de genul… sunt multi cei care ti-au pregatit un 'pat in celula'.

  9. Homosexualitatea este ilegala. Daca te simti cu musca pe caciula, stai acasa. Aici nu te intreaba nimeni nimic.

  10. Dupa 10:00 trebuie sa-ti papi grisuletul si sa dormi. Intalnirile prin oras cu mai mult de o persoana se cheama gasca/banda. Si vei fi chestionat de organe. La fel si amicii tai.

1 Tu ce crezi?:

BĂNĂŢEANU spunea...

Ha, o lume asiatica nebuna.