Cel mai tare de 1Aprilie


Tibinews ne prezinta stirile :

Muzeul Păcălelilor din San Diego, California, a întocmit un clasament al celor mai reuşite păcăleli. Locul întâi a fost adjudecat, fără drept de apel, de o emisiune a BBC din 1957 despre recolta de spaghetti din acel an a ţăranilor elveţieni.

În sprijinul acestor afirmaţii au fost prezentate imagini cu fermierii culegând macaroanele din copaci. Pe locul al doilea s-a clasat farsa celor de la revista „Sports Illustrated” care, în 1985, relata despre un jucător de baseball, proaspăt achiziţionat de New York Mets. Articolul afirma că respectivul poate arunca mingea cu o viteză de 200 de kilometri la ora, graţie unei tehnici învăţate într-o mănăstire tibetană.

Pe locul al treilea s-a clasat o farsă din 1962, din Suedia. Pe atunci exista un singur canal de televiziune, care emitea în alb-negru. În jurnalul de ştiri din 1 aprilie a apărut un expert al postului care i-a anunţat pe telespectatori că, graţie unei noi tehnologii, vor putea viziona emisiunile color tragând un ciorap de nylon peste ecran.

printre surse : Antena3.ro