Basescu

Nu pot sa nu imi abtin furia cu privire la lumea politica din Romania si subterfugiile ce le folosesc pentru a pune mana pe putere si a-si asigura din nou dominatia coruptiei ! Cine ii impiedica pana acum?! Eu cred ca Basescu, nu zic ca Basescu este un sfant dar dupa cum a zis si el reprezinta interesele romanilor si nu a lumii politice sau a Parlamentului. Si are mare dreptate asa ca romanii l-au ales si doar ei il pot demite !

Plenul reunit al Parlamentului dezbate, joi dimineata, la ora 9.00, propunerea privind suspendarea presedintelui Traian Basescu. Seful statului a anuntat ca nu va participa la dezbaterile din Parlament si a avertizat clasa politica ca va fi responsabila in totalitate de efectele negative ale unei eventuale suspendari. Declaratiile politice din ultmele zile arata ca va fi un vot majoritar pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu. Acesta anunta ca va demisiona la 5 minute dupa ce Parlamentul il va fi suspendat.
hotnews

1 Tu ce crezi?:

Eliss Micu spunea...

base rulz; le sta fostilor comunisti ca un ghimpe in spate si le e frica ca ii pune sa isi declare averile si mor de frica sa nu vina impozitul pe venit, care stim cu totii cat de substantial ar fi ...toti coruptii si ingratii romaniei sunt cacati pe ei ca base sta dupa copac si ii pandeste sa ii impuste cu glontzul rusinii, sa ii faca de rahat ca fura o tzara intreaga. Eu stiu una : mai bine fura unu decat sa fure toti; asa ca eu una il prefer pe base; isi mai baga si el in buzunar; mai da si la popor. Traiasca Basee ! Jos coruptia ! :)) (din inima)