Back


M-am intors din calatorie cu credinta !

Totusi, lucrurile stau tot ca anul trecut de Pasti : Iata ce se spunea atunci :

Cum sa devii credincios







Reusita in doar o saptamana(Mare-tot 7 zile are ptr cei care il vor trece)

Se intra in saptamana, se vorbeste, conditia esentiala e peste tot( la iesiri cu baietii fete, in familie, serviciu, straini doar cu tine etc) doar despre tinutul de post, sa nu mananci vere de dulce ! Sa nu pui spurcaciunea de carne si imputitul ala de ou pacatos si mai ales jegosenia aia de lapte de orice animal pe gura Ptiu Ptiu drace, aoleu !!Nu nu nu, EU TIN POST saptamana asta !De ce mey? crezi ca Dumnezeu are un contor ( ca trafic ranking pe site:) al felurilor tale de mancare?Haide bey io tin post ca asa trebuie! Asa tine toata lumea?care ?lumea monahala? Aceia sunt oameni dedicati si devotati care au ales un anumit stil de viata ascetic, bey! e alegerea lor, in schimb tu acum esti doar un papagal crestin ortodox care BRUSC te apuca credinta intr-o spatamana si te bagi pe felie cu Dumnezeu sau cu Iisus cu un post de 5 zile, sau 6 na!
Iti spun eu ca Dumnezeu sau Iisus ar prefera de eterne ori sa nu fii un ipocrit si sa te iei dupa toata lumea si mai ales dupa preoti, pe care daca ai citi putin biblia Iisus nici nu ii agreeaza!
Iisus s-a jertfit pentru noi tocmai pentru a nu mai continua noi intr-o ipocrizie si falsa credinta in altare si sa vedem religia si spiritualitatea ca o forta interioara pura si puternica si o hrana a sufletului ce trebuie cultivata cu tine insuti si implicit cu Divinitatea!e o relatie intima!
NU trebuie sa ii demonstrezi ce prost esti ca nu mananci tu carne si mai ales ca te duci tu la 11.45 in preajma bisericii in noaptea Invierii si stai la o caterinca : Haide bey nu mai incepe Slujba? Ce zice ala? Alo? Da ba, sunt la biserica acu dar vin dupa sa bem pana ne punem in cap! bine ba hai ca te las ca uite vine lumina!!!

Hristos A Inviat !
sursa eu

2 Tu ce crezi?:

BĂNĂŢEANU spunea...

Actual si in 2007 si adevarat.

Eliss Micu spunea...

nebun de legat mai fratzica :D