Sony Ericsson W580 WALKMAN

Astazi Sony Ericsson si-a prezentat noul W580 Walkman in Orlando, cu o zi inainte de targul Wireless CTIA.

Acest telefon slide subţire dispune de toata experienţa muzicala marca Walkman. Stocheaza pâna la 470 de melodii, are o camera de 2 megapixeli ascunsa discret în slider, o mulţime de jocuri şi functii de divertisment.

Telefonul W580 Walkman este conceput sa se potriveasca stilului tau de viaţa, fie ca eşti în maşina, la o petrecere sau în sala de sport,” a explicat Steve Walker, Director de Marketing de produs în cadrul Sony Ericsson. “Aşa cum îţi permite sa ai la îndemâna tot timpul muzica ta noua, tot aşa W580 îţi sta la dispoziţie şi ca album foto portabil şi dispozitiv de jocuri. Îţi va fi de folos şi ca partener de antrenament datorita aplicaţiilor de sport integrate care masoara distanţa şi viteza de alergare.”

Acest telefon Walkman împinge limitele în ceea ce priveşte stilul urban. Cele doua optiuni de design Style White şi Urban Grey îmbraca acest telefon slide care, închis, este foarte rece şi discret, misterios. Odata deschis, sliderul şi telefonul devin irezistibil de privit, scoţând în evidenţa accentele de portocaliu puternic şi efecte de lumina incredibile pe lateralele telefonului.

La o grosime de doar 14 mm, te întrebi de unde dispune W580 de atîta muzica, de o camera foto şi aplicaţii multiple. Le are pe toate acestea fara niciun efort şi nu exista niciun compromis pentru o experienţa adevarata cu un telefon Walkman.


surse apropo.ro si mobilissimo.ro