Kopi Luwak


Extraordinar ! Kopi Luwak este cea mai rara si si poate cea mai scumpa cafea din lume. Inedit aceasta este fabricata dintr-o secretie a pisicii Common Palm Civet ( excrementele acesteia) Kopi Luwak are o bogata savoare de ciocolata ce o face unica. Pe an se fabrica doar 50 kilograme din aceasta cafea cei confera un caracter de unicitate si raritate !

Important = 1 kg costa 500 €

13 Tu ce crezi?:

Anonim spunea...

Sicer eu nu as bea o astfel de cafea nici daca ar fi mama cafelelor...
o prefer pe a mea asa proasta cum o fac eu..si dintr-o cafea ieftina.
Haios este cam cum ai putea face reclama unei astfel de cafele pe tv?:)

IgorCreation spunea...

Cred ca nici eu nu as bea dar cred ca as putin tentat sa gust ! Da, la reclama nu m-am gandit dar fiind un produs exclusivist cred ca s-ar putea gandi un spot tv si o idee foarte tare ! apropos, ai avea una?! sunt curios

Eliss Micu spunea...

Cica animalul asta mananca seminte de la copacii din care se hraneste si le raspandeste departe de copacul de origine, prin excremente, ca un fel de gradinar :)) E tare !

Daca as face o reclama, as merge pe principiul marmotei si l-as pune pe Toddy Cat(Common Name pt Common Palm Civet)sa fure o punga de boabe de cafea "Kopi Luwak" (intrand intr-o casa si trecand prin mai multe peripetii) si sa o verse intr-o gradina din apropiere =)))

Unknown spunea...

Eu sunt curios cum s-a descoperit chestia asta... Cine si cam cate secretii "a gustat" pana a ajuns la Common Palm Civet? In felul asta, cine stie cate se mai pot descoperii...
Tinand cont de pret si de controversatul ingredient, are nevoie de o reclama foarte ingenioasa, din care sa se inteleaga clar ca e un lux, adresata in mod special vedetelor (pe care le-au prostit banii si cumpara orice porcarie doar pentru ca e mai scumpa sau doar pentru ca e "altfel") si bogatasilor plictisiti, care nu mai au ce face cu banii.
Ma duc sa vad ce gust au excrementele lui Zoro (motanul meu corcit), poate fac si eu vreo descoperire geniala. Si daca e ceva de calitate, promit ca va dau la jumatate din pret! Hei, deja va e scarba? Pai o fac in numele stiintei. E mai distractiv decat sa caut leacuri pentru cancer (intelegeti voi ironia...).

IgorCreation spunea...

LE :
Mey mie imi place cum suna cafeaua aia Kopi luwac tare rau :) exotic asa !

Apropo : ma gandisem ca spot tv la kopi luwac -un cuplu foarte dar foarte putred de bogat plictisiti total, dar mey se tarau de plictiseala, stiti senzatia, azi merg ei la un targ de masini de lux le arata aia cea mai a dracu masina jjjde milioane euro (tipa : avem draga si de asta..bleahh) merg a doua zi la gadgeturi de lux iar arata aia al mai al dracu mobil cu diamant albastru, safire unicat, tastatura din piele de parsh:) tipu avem si de astea draga , ce viata avem... deci murim de plictiseala..

Lesuiti de plictiseala, in cele din urma la un restaurant prin dubai, pestii exotici prin acvarii, ei la o masa poleita cu platina, pentru ei, ofera aia toate specialitatile exorbitante si ei nimic ... ( in bucatarie sedinta mare cu specialisti in lux sa ii dea gata pe aia 2 renumiti ) clinkkk DAAA hai sa le dam cafea , incep toti sa prepare (un intreg ritual, se arata cum , se scoate dintr-un seif ceva, se ia cu manusi, cantitati dozate perfect etc etc) se serveste alora ... Test mare , toti stateau in spatele alora asteptand sa deguste!!! Gusta aia, gusta ala! Aleia i se maresc pupilele, vine un zambet asa reticent si din ce in ce mai mare , alalt la fel ! Aia doi exclama amandoi : Extraordinary at last ! Aia in spate se lua in brate se felicitau ca au reusit /Cut Kopi luwac -extraordinary at last !

Eliss Micu spunea...

Saaau ::
Se intalneste James Bond cu un om dichisit (Sean Connery) si asta ii da un mini CD, niste ochelari de soare (speciali) si o servieta (cu bani).
Amandoi dau din cap, ca si cand s-ar intelege numai din priviri si apoi JB se suie in masina lui Aston Martin DBSv si pleaca in tromba.
Baga CD-ul in dispozitivul special amplasat pe bordul masinii si vede niste coordonate geografice. Destept fiind, JB intelege tot si se duce exact la locul cu pricina.
Ajuns aici, vede o cladire-castel. Opreste, se da jos, isi pune ochelarii (chiar daca afara era noapte) si suna la interfon sa i se deschida poarta. Evident, tot ce zice e :”I’m here!”
I se deschide, intra in castel, aici mare petrecere, el intra surazator...Prin multimea de oameni o repereaza (o tipa), imbracata intr-o rochie rosie.
El o vede, ea il vede, el ridica o spranceana si ea o ia la fuga printre invitati, pe scari in sus. El fuga dupa ea, impinge niste oameni, sare niste mese, darama neste scaune, sare pe scari in cele din urma si continua sa alerge dupa femeia in rosu.
Fuge ce fuge, ajunge la etaj, aici nimic doar un coridor lung de camere dispuse paralel...Avand ochelarii, JB da cu mana dreapta undeva pe rama ochelarilor si activeaza imaginea cu Infrarosu. Scaneaza asa vreo 3 camere si in ultima repereaza o silueta. Da buzna in camera cu pistolul atintit si o vede pe fata cu un paket de Kopi Luwak in mana.JB se uita la ea, ea ridica spranceana, el arunca pistolul si amandoi sar unu in bratele celuilalt si incep sa se sarute.
Scena finala : amandoi, fericiti - in masina Aston Martin DBSv, parasesc continentul…dar beau cafea Kopi Luwak.

Si sloganu : "The flavor is priceless."

Anonim spunea...

pai si firma asta de e asa smechera cu cafeua lor exclusivista face doar 25 000 de euro pe an(sau dolari.ati inteles ideea oricum).asta e cifra lor de afaceri? cred ca pisicile alea nu mananca mai mult ca sa aiba baietii material,altfel nu imi explic.

Anonim spunea...

stiti cum am aflat eu de aceasta cafea? din filmul The Bucket List. Nici prin cap nu-mi trecea de modul de preparare.

claudia spunea...

super tare filmul, si cafeaua la fel.ar merita gustata, oricum mancam atatea rahaturi, care nu vor fi niciodata la rang de raritate.

Anonim spunea...

only 1,000 pounds (450 kg) at most make it into the world market each year.[2]
Deci, 450 kile anual, nu 50.

Victoria West spunea...

NeVe, nu este o porcarie. Este cu adevarat cea mai buna cafea din lume. Iti inteleg aversiunea fata de "ingredientul controversat", dar te asigur ca nu este o porcarie. Daca o gusti, sigur o sa-ti schimbi parerea.

De fapt, lumea a inceput sa afle despre aceasta cafea si dinainte de filmul The Bucket List. Eu una stiu de cafeaua asta de prin 2003-2004. Nu mai tineti minte filmuletele alea scurte de la Discovery, pe care le dadeau in pauzele publicitare? Despre diferite concepte si inventii? Erau intr-o rubrica "Got to know". Eu mi-aduc aminte despre un filmulet cu istoria pasaportului, un altul cu istoria si evolutia sutienului, un altul despre cafea, unde se spune si despre cafeaua Kopi Luwak, de unde provine si cum este preparata. Atunci am aflat prima oara despre Kopi Luwak.

Am baut cafea Kopi Luwak anul trecut. Am dat $126 pe o punga de 115 grame. Dupa parerea mea, este unul din lucrurile pe care merita sa le incerci macar o data in viata.

http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/2010/05/cea-mai-scumpa-cafea-din-lume.html

Anonim spunea...

o cafea care este produsa doar 50 kg pe an nu are nevoie de reclama
este pe principiul " prea frumos ca sa fie adevarata", si pentru ca sunt atat de multi snobi in lume, are desfacerea asigurata.
recomand tuturor filmul
"the bucket list", unde printre alte probleme reale din viata este amintita si aceasta cafea, merita vazut.
vizionare placuta!

Anonim spunea...

Este foarte buna cafeaua :D Mai am acasa o cutie cu 12 pliculete..in caz ca vrea cineva sa cumpere sa lase un mesaj :)