Campanie Anti-tarani

Nu, nu e vorba de truditorul gliei stramosesti catre care am cel mai mare respect ci sensul peiorativ al badaranului si manelistului care ne agaseaza cu prostia lui evidenta : În general de tot ceea ce se întâmplă pe stradă, în autobuze, în metrou, peste tot în jurul nostru. Puştimea din ziua de azi e caracterizată prin prostie, indolenţă şi tupeism (după cum bine zicea un amic). Şi noi dăm muzica mai tare la căşti şi întoarcem privirea.

Campania : “Fute-i o palmă ţăranului venit în Bucureşti” lansata de Big Lazy SysAdmin este elocventa si toti ar trebui sa o sustine sa scapam de flagelul idiotilor ce se inmultesc pe zi ce trece !


Iata bannerele pe care le puteti afisa pe blog



Un cod html

http://big.lazyadmin.ro/2007/03/09/campanie-reloaded" target="_blank" class="mainMenulink1">http://i30.photobucket.com/albums/c344/Denisuca/futemic.gif" width=116 height=58 border=0>

2 Tu ce crezi?:

Anonim spunea...

Sunt trup si suflet cu campania asta si cred ca ar trebuie luata in serios ca pe zi ce trece se imultesc in timp ce noi plecam din BUCURESTI din cauza lor.Sa ramana acolo unde sau nascut si sa aiba grija de vacile si oile lor !!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

foarte bine asa le trebuie macar de ar pleca din bucurestiul asta frumos