Generator de trafic


Un coleg de breasla ne da pontul. A gasit generatorul de trafic garantat. Explozie de IP-uri. Gura casca iti rasfoiesc fiecare pagina. Se calca in picioare sau degete sa iti tasteze sau click-eze site-ul.

ATENTIE :

  1. Sex
  2. Porn- ( de la Cetin aflu de Aria Giovanni)
  3. Manele 2007
  4. Sex cu minore
  5. Free live sex webcam
  6. Saddam Hussein hanged
  7. Id-uri tarfe
  8. Caterinca
  9. Amuzament
  10. Subiecte Bac 2007 (as adauga eu) Fac o mica paranteza aici si ma lovesc de o intrebare. La o simpla cautare pe fratele nostru bun Google cu "subiecte bac 2007' prima in lista sta Bacalaureat 2007, Subiecte rezolvate pentru proba orala la Limba
Problema este ca nu vad nicaieri pe acest site, sigla Ministerului Educatiei si Cercetarii. Urmatoarele cautari idem sunt foarte binevoitori in ajuta tineretul in greul examenulul si le ofera subiecte de Bac 2007 de nu pot duce. Enigma-doritori de trafic sau samaritenii culturii?! Eu nu am dat de site-ul oficial al Ministerului care sa prezinte subiectele. Dracu, nu credeti ca el ar fi cel mai avizat? In fine.

Secretul este dezvaluit.

2 Tu ce crezi?:

Anonim spunea...

Nu m-am gândit la chestia cu bacalaureatul, dar cu siguranţă îţi va creşte numărul de vizitatori pe blog. Din păcate, ei caută altceva decât scriem noi. :)

IgorCreation spunea...

Nu creste nimic ! mi-a placut post-ul tau :) si ma gandeam sa adaug asta cu bac 2007 ca e isterie.Dupa cum ai observat, primele cautari ca si multe pagini dupa sunt profitori de vizitatori! bravo lor :=))