Garbage for sell


Si daca ati fi crezut ca le-ati vazut pe toate. Nu e deloc adevarat. Continuand seria advertising for garbage, va confirm. Exista. Se cumpara gunoi. Una bucata American (pasionat de arta-absolvind Scoala de arta vizuala din NY) colecteaza gunoi pe strazile New York-ului, il aranjeaza cu grija in cuburi de plastic. De altfel, inventivul intreprinzator garanteaza ca nu va exista niciun miros sau sursa de mizerie (paradoxal). Cuburile respective sunt semnate, numarate si datate gata sa fie scoase la vanzare.

Important : Justin Gignac (el este genialul) a vandut deja 700 de cuburi la 50$ bucata. Initiativa este de laudat pentru ca nu numai ca strange gunoiul de pe strazile orasului dar il si vinde apoi ca « opere » de arta.

Site-ul cu pricina este aici

Ce credeti ?

Credits to It's All Advertising

2 Tu ce crezi?:

BĂNĂŢEANU spunea...

Da, pai numai americanii se puteau gandi la asa ceva. Si iata ca se si vinde. Cat ai zis, 700 de cuburi a cate 50$? 3500 USD? Bravo lui. Daca ar veni in Romania ar deveni milionar, la muntii de gunoaie de la noi :)

IgorCreation spunea...

Da, geniala ideea ! sa poti scoate bani din ceva eminamente nefolositor ! lumea se schimba, arta capata valente excentrice, orice e posibil, doar in America momentan ! E timpul ptr schimbari si la noi.