EVO TV


Din Jurnalul am aflat un lucru demential. De Televiziune online am mai auzit, parca Joost tv se numea dar la noi la Romanica decat comentarii si declaratii la rece si pline de entuziasm mioritic-digitale ca WoW cate o sa facem noi online, predictii, inovatii, promovare neconventionala, totul se muta pe virtual, vezi second life in care unii useri chiar devin milionari in dolari adevarati !

Sa revin, am remarcat o initiativa a unui fost realizator de emisiuni pe la Antena 1, Realitatea Tv, National, Prima, Sergiu Mihalcea (Serginio pentru cunoscatori) de a incepe proiectul unei televiziuni integral online. Foarte buna miscarea, pey decat sa stai la cheremul unor televiziuni traditionale ce iti impun formate stupide si urmarirea unor scenarii de tot rahatul.

Sergiu, afirma ca EVO TV se va lansa la jumatatea lunii Martie. Eu sunt cel mai nerabdator, cineva trebuia sa faca pasul cel mare.

Sergiu, cateva idei :

- propun emisiune de Nebunia zilei ( din mediul online, site-uri traznite, ciudatenii, slava Domnului sunt o groaza)
-CiberCulture ( ce poti face util pe net, nu numai sa zgaiesti la site-uri haioase si messenger, desi sunt tari si astea:)
-
Va urma