Castigatori AdPrint

Festivalul AdPrint a dat drumul la castigatori. GMP, McCann Erickson, Propaganda, Publicis Romania si TBWA\MERLIN se afla pe lista de castigatori ai festivalului AdPrint 2007. Adprint nu este valabil numai pentru creativii din Romania ci si din tari ca Italia, Germania, Franta, Anglia, Olanda si Spania.

Ma gandeam daca festivalul a fost promovat prin printuri de exceptie premiate tot in cadrul ceremoniei ? Nop, ca metode de promovare a fost folosita comunicarea directa electronica si direct mailing-ul dar si parteneri media precum Media Forum, Lurzer’s Archive si reviste de specialitate din Spania, Ungaria si Italia.

Andre Bortun, zice « Lucrarile romanesti din competitia de anul acesta s-au ridicat la nivelul celor de afara, juriul avand dificultati in a recunoaste tara de origine”

Dintre castigatori, GMP a fost premiata cu doi ingeri la categoriile “Foods”, pentru campania U.C.P.R, respectiv “Beverages non-alcoholic” cu executia pentru Mandra. BV McCann Erickson a cucerit, de asemenea, un inger la categoria “Foods”, pentru campania Maggi, precum si un inger de cristal la sectiunea “Best use of copywriting”, pentru aceeasi campanie.

Lucrarea realizata de Propaganda pentru Aspacardin a determinat juriul sa decerneze un premiu special – “Best use of media” si a mai obtinut un inger la categoria “Health / pharmaceutical products”. Publicis Romania a fost premiata cu un inger la categoria “Art&Culture”, pentru campania HP “Virtual Theatre”. O campanie populara din concurs a fost “Victims of the floods”, semnata de TBWA\MERLIN, care, pe langa un inger obtinut la categoria “Public service / social welfare”, a adunat si o serie de nominalizari.

Luati lista castigatoare de aici

Great 10x to WsJ