7 pacate






Violet nu se dezminte.

Violet si Vincon Vrancea au lansat luni, 5 februarie 2007, campania TV al noului brand 7 Pacate, vin care a fost introdus in piata de catre compania producatoare la sfarsitul anului trecut.

Aiurea brand nou ! Cica "Numele si identiatea vizuala ale acestui produs au fost realizate tot de Violet si alese dupa un indelung proces de testare interna" din pacate a fost doar un indelung proces de cautare a altor branduri de vinuri si a prelua in totalitate zic eu label-ul si logo mai putin sa nu sara la ochi.

Un publicitar de pe forum iqads.ro are creditul descoperirii. Bravo Violet inca o data !

The original wine :

The brand name features clever designs (note the spin on the numeral 7 and the letter Z) to attract the consumer’s eye. Seven Deadly Zins is one of Michael-David Vineyards’ signature labels.

Hai Romania creativa !

4 Tu ce crezi?:

Spl3en spunea...

Hahahahaha!!!Super tare.Se pare ca este o agentie "foarte serioasa".Si spotul anterior era copiat, acum si asta.Uite cum castiga unii banii!Si totusi nu i-a nimeni masuri?!?!?!

IgorCreation spunea...

Nop ! masuri doar pe forum-uri ! stii unii se agita, altii fac treaba lor in continuare ! Mor de ras si cand te gandesti ca il stiu pe dl Cazan... ce personalitate, ce talent..:)

Spl3en spunea...

0% inseamna gratis?=)) hahahahha.Vezi daca nu te-ai dus cu o campanie copiata, de asta nu te-a placut Dl.Cazan

IgorCreation spunea...

Da, cu siguranta m-ar fi cooptat in beciul lui ! Apropos el imi dadea exemple de cum ar trebui facute niste printuri despre campania aia din Lurzer Archives !! banuiesc ca el foloseste publicatia ca inspiratie nu admiratie !