Infolutia




Infolutia

Previziuni, astrele noului Web, netologi in oglinda viitorului si ghiocul online.

Ce se va intampla oare in anul crucial 2007 (asa se da impresia din atatea studii) cu Internet-ul ?

Un om de rand interesat cred ca ar cauta pe Google un raspuns si sigur va rasfoi niste situri bine optimizate si pline de informatie.

Pregatiti-va sa asistati la razboiul de gherila economica pentru suprematie intre Microsoft, Google si Yahoo. Spectacole peste spectacole

-Microsoft va lansa Vista care face foarte multe dar inca nu se stie daca si erorile vor suferi si ele face-lift.

-Google va continua sa se dezvolte si sa cu achizitioneze situri, portaluri cu potential de Adsense.

-Yahoo va vrea sa tina pasul si sa vina cu schimbari, inovatii. Sa vedem ce.

Apropos, Yahoo si Microsoft ar trebui sa opereze schimbari la nivel de management si structuri ierarhice adica e timpul sa vina la conducere oameni noi cu gandirea limpede si spirit inovativ altfel vor pierde procente frumoase din piata.

Utilizatorii Internet vor deja science fiction, sa caute pe google din vorbe, calculatorul care gandeste in locul lor etc

Nimeni nu va sta degeaba in 2007, totul se va schimba, bloggerii se vor coaliza din ce in ce mai mult si vor intra in atentia advertiserilor ca si canal de publicitate .

Miza va fi Internetul. Infolutia a inceput in 2007. Omul si Internetul impreuna catre inteligenta colectiva si interactivitate.

4 Tu ce crezi?:

BĂNĂŢEANU spunea...

Da, fenomenul bloging va lua amploare in 2007. Si vom asista la lupta dintre gigantii de pe web. Vom vedea ce o sa fie, sper numai de bine.

IgorCreation spunea...

Din câte situri avizate am vizitat, publicitatea se va muta pe Internet iar marile companii creează deja strategii de acaparare a acestui canal, iar blogurile s-au dezvoltat şi la noi în mod efervescent şi s-a ajuns la o structură pe categorii ceea ce va face o delimitare a advertisingului eventual

BĂNĂŢEANU spunea...

ce tare ar fi sa castigam si noi doi din publicitate pe blog. Dar eu unul nu prea am sanse. Cine imi viziteaza mie blogul ? Poate or sa castige astia, Manafu, zoso, blogoreea si compania. Eu oricum ma bucur ca sunt la curent cu toate astea si de la tine si de la ceilalti. Imi place sa fiu informat. Bafta in continuare si poate vin oamenii cu povestile lor dupa invitatia mea.

IgorCreation spunea...

Vizitele cresc o data cu timpul şi cu awarness-ul blogului tau- faza e că dacă te ţii de acest domeniu, ajungi ca un zoso sau manafu. Daca eşti dedicat, faci multe.
Ps : "Cum zicea si Seth Godin, TU esti mai destept decat crede seful tau. Poti face o multime de lucruri si poti castiga mult mai multi bani decat castigi acum. Trebuie doar sa vrei. Trebuie sa iti pui creierul la contributie. Trebuie sa gandesti."

Preiau asta dupa blogul Laurei 360 yahoo. voi da un post nou