Gates : Internet-ul va revoluţiona Televiziunea în 5 ani

DAVOS, Switzerland (Reuters) : Internetul va revoluţiona televiziunea în urmatorii 5 ani datorită exploziei conţinutului video online.

Dezvoltarea Internetului de mare viteză si popularitatea în creştere a site-urilor video ca Google.Inc şi Youtube a depăşit deja numărul de ore petrecute în faţa televizorului. În anii urmatori, tot mai mulţi utilizatori de internet vor înclina către flexibilitatea oferita de coninutul video online în defavoarea convenţionalei televiziune cu ale sale programe fixe.

„Internetul poate oferi condiţii net superioare a unor evenimente ce sunt prezente doar pe canale de televiziune.”

Chad Hurley, co-fondatorul YouTube, afirma că o dată cu trecerea la TV prin Internet, si publicitatea va căpăta un alt impact şi anume acela al reclamelor targetate în funcţie de profilul fiecărui utilizator.

4 Tu ce crezi?:

BĂNĂŢEANU spunea...

Si apropo de televiziune pe net, sa cauti pe google-joost. E un fel de televiziune, eu m-am inscris si astept sa primesc acces.

IgorCreation spunea...

Da stiu de Joost, dar gates vrea bineinteles propria lui TV. sa vedem in astia 5 ani ce va nascoci. suntem cu ochii pe el adica pe angajatii lui ca el stiu ca se va retrage. sa ii uram pana atunci bun venit in Romania.

BĂNĂŢEANU spunea...

Da, asa e, ca in februarie parca vine in Romania. Dar nu stiu cu ce treburi, probabil la Microsoft Romania.

IgorCreation spunea...

cica vine sa inaugureze sediul Microsoft România
http://www.zoso.ro/2007/01/sa-avem-placinte-la-indemana.html